Pähkli eelised

- 2021-10-18-

Eelisedpähkel
Mutter, tuntud ka kui mutter, on isepinguv mutter. Seda kasutatakse õhukesel plaadil või omamoodi mutrit õhukesel plaadil. Selle kuju on ümmargune, kumerate hammaste ja ühes otsas juhtsoontega. Ankrupoltide ja konksude sügavus peab tagama poltide ja vundamendi vahelise hõõrdumise, et poldid välja ei tõmbaks ega kahjustaks. Ankrupoltide funktsioon on seadmete kinnitamine ilma tugeva vibratsiooni ja löögita. Põhimõte on suruda reljeefhambad lehtmaterjali eelseadistatud auguasendisse. Üldjuhul on eelseadistatud augu ava läbimõõt veidi väiksem kui ava läbimõõtpähkel, ja needi splainhambad surutakse survega plaadi sisse, nii et tekib ava ümbermõõt. Plastiline deformatsioon. Deformaator surutakse lukustusefekti tekitamiseks juhtsoonde.
Surveneetiminepähklidjagunevad S-tüüpi kiirlõigatud terasest surveneetimismutriteks, CLS-tüüpi roostevabast terasest surveneetimisekspähklid, SP tüüpi roostevabast terasest surveneetimismutrid ja CLA tüüpi vask-alumiinium surveneetimismutrid. Neid tuleks kasutada erinevates keskkondades. Kinnitusvahendeid nimetatakse turul ka standardosadeks, mis on mehaanilised komponendid, millega saab mehaaniliselt kinnitada või ühendada kaks või enam komponenti. Seda iseloomustavad lai valik spetsifikatsioone, erinev jõudlus ja kasutusalad ning kõrge standardimis-, serialiseerimis- ja üldistusaste. Kinnitusdetailid on kõige laialdasemalt kasutatavad mehaanilised põhiosad ja nende järele on suur nõudlus. Spetsifikatsioonid on tavaliselt vahemikus M2 kuni M12. Mutritele pole ühtset riiklikku standardit ning neid kasutatakse sageli šassiikappides ja lehtmetallitööstuses.
S-seeria, CLS-seeria ja SP-seeriapähklidpakuvad lihtsat meetodit sisekeermete paigaldamiseks lehtmetallist toodete puhastamiseks ja mängivad usaldusväärset fikseeritud rolli. Üldiselt on kahte tüüpipähklid, üks on raud, see tähendab süsinikteras. Üks on roostevaba teras ja loomulikult on olemas vask- ja alumiiniummutrid, kuid neid kasutatakse vähem. Vask on endiselt mõnevõrra kasulik ja pähkleid, nagu alumiinium, kasutatakse harva. Kuuskantmuttereid on kahte klassi, üks on klassi 4,8 tavaline pähkel ja teine ​​​​klassi 8. Mutrite kohta tööstusharu kohta lisateabe saamiseks lugege pähklite spetsifikatsioonide tabelit ja pähklitööstuse riikliku standardi spetsifikatsiooni tabelit. Needpähkelspetsifikatsioonilehed ja tööstusstandarditeadmised. Saagem pähklitest sügavam arusaam. Väike ja õrn mutter muudab plaadi ühe külje tasapinnalise töötlemise täiuslikuks. Paigaldamisel tuleb ainult mutter metallplaadi avasse sisestada ja vajutada, et täiskihi funktsioon lõpule viia.
Rakenduse eelis
1. Hoidke tahvli tagakülg täiesti tasane,
2. Väike ja peen, sobib kõigile elektroonilistele või täppisseadmetele,
3. kõrge väändekindlus;
4. Mugav varustus, lihtsalt lihtne surveneetimine;
5. Spetsifikatsioonide serialiseerimine võib vastata mitmesugustele projekteerimisnõuetele.
Brass Breathable Vent Plug